over ons

Over ons

Team De Groen – architectuur & interieur
Hoe ziet je droomhuis eruit? Welke stijl spreekt je aan? Waar kan Team De Groen je mee helpen op het gebied van interieur- en bouwadvies?

Team De Groen vertaalt woonwensen en -eisen in een ontwerp dat bij je past.
De Groen fungeert als sparringpartner; of het nu gaat om interieur- en kleuradvies – Margreet is op dit gebied zeer deskundig – of een compleet bouwontwerp – dat is Floris zijn expertise.
Welk advies je ook nodig hebt, Margreet en Floris de Groen begeleiden het gehele proces; van concept tot uitvoering.

 

Margreet de Groen (interieurarchitect) en Floris de Groen (bouwkundig ingenieur)

Team de groen


Margreet – interieurarchitect
“Als interieurarchitect kijk ik eerst naar de functie van de ruimte die je wilt inrichten: is er een logische routing waar ik rekening mee moet houden in het ontwerp en welke stijl past bij jou?
Met bronnen als Pinterest kun je gemakkelijk aangeven wat je leuk vindt, maar het is vaak moeilijk om één geheel te maken van alle wensen en mogelijkheden. Door goed naar je te luisteren en te kijken naar de mogelijkheden breng ik rust in een ruimte, terwijl ik het interieur toch spannend maak. Bijvoorbeeld door te spelen met materialen met verschillende structuren.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur me je digitale moodboard en vertel me je interieurwensen. Dan kijken we samen hoe het resultaat eruit komt te zien.”


Floris – bouwkundig ingenieur
“Als bouwkundig ingenieur begeleid ik klanten bij de realisatie van hun droom op het gebied van verbouw en nieuwbouw. Zowel zakelijk als particulier. Ik stop niet bij het maken van een ontwerp, maar ik denk ook mee over zakelijke werkprocessen, vraag bouwvergunningen aan en ik geef bouwadvies.
Nauwkeurig samenwerken en communiceren met alle betrokkenen is uitermate belangrijk in zo’n traject. Die visie is de kracht van ons bedrijf.

Op deze website staan alle projecten waar ik als bouwkundig ingenieur bij betrokken ben (geweest). Wil je van opdrachtgevers weten hoe de samenwerking met De Groen is verlopen, of wil je dat ik help bij het vertalen van je woonwensen? Laat het me dan hier weten.”